Dr. Hauschka lichaamsbehandeling (massage)

lichaamsmassage

De Dr. Hauschka lichaams- en gezichtsbehandelingen vullen elkaar perfect aan. Het verenigende element in deze behandelingen is het aansluiten op en gebruik maken van het natuurlijke ritme van ons lichaam. Naast de Dr.Hauschka lichaamsbehandeling biedt Praktijk Vivafit ook een rugbehandeling aan.

De Dr. Hauschka lichaamsbehandeling:

Laat je zacht aanraken en ontspan volledig. De ritmisch, ademende aanrakingen van deze behandeling met vloeiende bewegingen zorgen voor een bewuste, levendige ervaring. Met deze behandeling maak je weer contact met jezelf en voel je je lekker van top tot teen. Inclusief voetenbad en rusttijd na de massage.

Tijdens deze behandeling van ongeveer anderhalf uur masseert Vivianne je gehele lichaam. Ritme komt hier terug in de manier waarop je wordt aangeraakt. De ritmisch-ademende kwaliteit van de aanraking met vloeiende bewegingen leidt tot bewustwording en geeft energie. Dit zijn zachte bewuste aanrakingen met een diep gevoel van ontspannen en welbehagen. De Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling versterkt de levenskrachten, bevordert de doorstroming van lymfe en stimuleert daardoor de regeneratie en gezondheid van het lichaam. De Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling bestaat al sinds 1996 als therapeutische lichaamsbehandeling. Deze behandeling wordt alleen aangeboden door Dr. Hauschka therapeuten zoals Vivianne, die hiervoor een speciale opleiding hebben gevolgd.

Opmerkingen zijn gesloten.