Dr. Hauschka workshop

workshop Dr. Hauschka

Wil jij een gezellige en actieve verwenmiddag en samen met een groep vriendinnen, familie of collega’s de natuurzuivere, biologische gezichtsverzorging van Dr. Hauschka ervaren en genieten van een heerlijke lunch of hightea op een mooie locatie? Schrijf je dan snel in!

Wat houdt de workshop in?

Je maakt tijdens de workshop kennis met de bijzondere filosofie van Dr. Hauschka Cosmetica. Je gaat aan de slag met de natuurzuivere, biologische producten uit de gezichtsverzorgingslijn en er is ruimte voor een persoonlijk huidverzorgingsadvies.

Ervaar dus zelf wat de producten van Dr. Hauschka Cosmetica voor jouw huid doen! Als je wilt, kun je aan het einde van de workshop gebruikmaken van de nieuwste Dr. Hauschka make-up. Er wordt gewerkt in een groep van maximaal 20 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijkadvies. Tussentijds kun je genieten van de overheerlijke mini hightea/biologische lunch. Je krijgt een aantal heerlijke eigengemaakte streekeigen en biologische hapjes, gepresenteerd met heerlijke biologische thee.

Na afloop krijg je een Dr.Hauschka goodie bag, en ontvang je een kortingsbon, te gebruiken bij een Dr.Hauschka behandeling naar keuze.

Data

Data zijn in overleg.

Aantal deelnemers 10 á 20 personen.

Locatie

In overleg

Wil je deze Dr.Hauschka workshop graag boeken, of heb je vragen neem dan contact via mail info@praktijkvivafit.nl of bel 06 28 91 25 55

 

Opmerkingen zijn gesloten.