From the Blog

raymedy skin solutions

Maak nu kennis met het meest innovatieve systeem op het gebied van huidverbetering, nieuw bij Praktijk Vivafit: Raymedy Skin Solutions

Vanuit de complementaire geneeswijze wordt niet alleen de klacht maar ook de oorzaak aangepakt. Hierdoor zult u verbaasd zijn over de verbluffende resultaten! De Raymedy Skin Solution behandeling wordt altijd aangepast aan de behoefte van uw huid en is gebaseerd op de metingen van het energieniveau van uw meridianen.

De behandeling is voor uw huid volkomen veilig en brengt op geen enkele wijze schade aan uw huid! Dus geen agressieve peelings/scrubs, injecties, laser e.d, maar een intensieve huidverbetering die door stimulering van het zelfherstellend vermogen van uw lichaam op gang komt.

U zult versteld staan van het resultaat!

“Schoonheid door vitaliteit” Raymedy Skin Solutions

Innovatieve huidverbetering pakketaanbieding:
Vier behandelingen à € 122,50 met oplopende korting van 5% – 10% – 15% – 20%. Deze korting geldt niet in combinatie met andere acties of de Praktijk Vivafit spaarkaart. Gelieve uw vervolgafspraken binnen 4-8 weken te plannen. Indien u kiest voor een Raymedy Skin behandeling en u deze combineert met een Dr. Hauschka behandeling, ontvangt u 10% korting op uw Dr. Hauschka behandeling.

Detox behandeling à € 85,- (Detox & drainage). Deze kunt u los boeken, of in combinatie met een gezichts- of lichaamsbehandeling.

*Prijswijzigingen onder voorbehoud. Adviesprijs € 149,-

Have your say